Yrityksen perustamiseen tukea tilitoimistolta Seinäjoella

Kun oman yrityksen perustaminen kiinnostaa, kannattaa kääntyä luotettavan tilitoimiston puoleen. Seinäjoella toimiva Tilitoimisto Avec on auktorisoitu tilitoimisto, joka auttaa alkuun oman yrityksen kanssa ja toimii tukena myös jatkossa. Lue lisää!

Yritysmuodon valinta

Osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö, toiminimi - yritysmuodon valinta voi olla vaikeaa, mutta me Tilitoimisto Avecilla autamme sinua siinä. Palvelemme myös jo olemassa olevia yrityksiä yhtiömuodon muutosta koskevissa kysymyksissä. Lue myös muista palveluistamme!

Ota yhteyttä

Onko suunnitelmissa oman yrityksen perustaminen? Ota yhteyttä meihin! Seinäjoella palveleva Tilitoimisto Avec on luotettava ja asiantunteva yritys, joka on tukenasi laittaessasi yritystäsi vireille. Soita ja kysy lisää!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kysy - Me vastaamme!


Lähetä meille viesti. Vastaamme mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tilitoimisto Avec Oy
Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Y-tunnus: 08637276
 

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tilitoimisto Avec Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.